16 Aralık 2018 Pazar

'Yeni Yıla Özel Çalışma' / Aralık 2018 / Bireysel Çalışma




Yeni Yıla Özel Çalışma

(bireysel çalışma)

Yeni bir yıl yeni başlangıçlar demektir… Ve aynı zamanda da yenilikler, değişim ve yeni potansiyeller…
Bir kişinin enerjisi yaşamına da yansır. Yaşam kişinin enerjisinin projeksiyonu, yansımasıdır. Kişinin aydınlık, parlak ve yüksek bir enerjisi varsa, o kişi mutlu, huzurlu ve sağlıklı biri demektir ve yaşamı da güzelliklerle doludur. Bir kişinin enerji alanında tıkanıklıklar varsa o kişi bir takım sorunları, sıkıntıları, mutsuzlukları yaşıyor demektir, ve bu enerji yaşamına da yansır kişinin yaşamında sorunlar, sıkıntılar yaşanır. Kişinin yaşam enerjisi nasılsa yaşamında yaratabileceği potansiyeller de o enerjinin yansıması şeklinde olacaktır… Ve onun niyeti, seçimleri de bu potansiyelleri hayata geçirmesini sağlar…

Yeni ve güzel şeyler, değişimler, yeni bir iş, mutlu bir ilişki, bolluk ve bereket, ancak ışıkla, cesaretle, sevgiyle, inanç ve saf istekle oluşturulabilir… Kişinin enerjisinin yüksekliği ve saf ve güçlü niyetiyle oluşturulabilir.
Yeni bir yıla girerken, sizin de eğer yeni yıl için güzel ve iyi değişimlerle ilgili beklentileriniz varsa, yaşamınızı yeni yılda yeni ve temiz bir sayfa olarak başlatmak, oluşturmak, güzelliklerle ve mutluluklarla doldurmak istiyorsanız, bunları oluşturmak ve yaşama geçirmek için yeni yıla özel bir çalışma sizleri bekliyor…

Bu çalışma, sizin enerji alanınızda, sizin bile belki farkında olmadığınız, sizi tutan, henüz ışık almamış ve geleceğinizde değişimi, güzellikleri yaşamınızı engelleyebilecek yanlarınızı görmeyi ve oraya ışık yaymayı, enerjinizi yükseltmeyi, yeni yıla yüksek enerjiyle girerek sizin için daha mutlu bir yılı başlatmanızı sağlayan bireysel bir çalışmadır.

Çalışmayla ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz:

“Yeni Yıla Özel Çalışma”

     ·     Çalışma 1 saatlik, bireysel bir çalışmadır.

·    Kişinin enerji alanındaki tıkanıklıkların temizlenmesini, enerjisinin yükselmesini ve böylece kişinin yeni bir yıla güzel ve pırıl pırıl bir başlangıç yapabilmesini sağlar.

·    Kişinin enerjisinin yükselmesini sağlayarak yeni yılla ilgili güzel beklentilerinin de hayata geçmesinin yolunu açar.

·    Aralık sonuna kadar geçerlidir.

“Yeni Yıla Özel Çalışma’ya katılım için aşağıdaki iletişim numaralarından randevu alabilirsiniz.

Sevgiyle,

İpek Cihan Bilgin
Kişisel Gelişim Eğitmeni
www.duygusalarinma.com
0532-7163895
0216-3492227






























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder