9 Eylül 2018 Pazar

Solutions / Çözüm Çalışması






Solutions / Çözüm Çalışması


Solutions/ Çözüm Çalışması, yaşamın herhangi bir alanında sorun yaşayıp bu sorunu çözmek isteyenler için, sorunların çözümlerini görmeye, bulmaya yönelik bir seanslık bireysel bir çalışmadır.
Kişi yaşamında hangi sorunu yaşarsa yaşasın, aslında var olan çözümleri bazen göremeyebilir. Oysa her konu için çözüm daima vardır ve çözümler pek çok farklı şekilde olabilir.

Solutions / Çözüm Çalışması’nda farklı belli tekniklerle, uygulamalı olarak, kişilerin o çalışma için seçtiği soruna çözüm yolları bulunur.


Solutions / Çözüm Çalışması nedir?

Kişilerin yaşamdaki sorunlarının çözümlerini görebilmeleri ve çözebilmeleri için farklı teknikler uygulanan bir bireysel kişisel gelişim çalışmasıdır. Çalışmaya katılan kişi sorununun çözümlerini değişik teknik ve yollarla, kendisine sorulan belli sorular ve o soruların cevaplarıyla tıpkı bir bulmaca çözer gibi basamak basamak görüp bulabilir. Katılımcı kişi bu çalışmada kendisine özel bireysel rehberlik alır.
Her sorun aslında o sorunu yaşayan kişinin kendisiyle, yaşamdaki seçimleriyle, attığı ya da atmadığı adımlarla, geçmişteki deneyimlerinin bilinç altında kalan etkisiyle ilgilidir.

Bir kişi, yaşamındaki sorunundan kurtulmak ve o konuyla ilgili çözüme ulaşmak istiyorsa, olaylara ve o soruna kendi bakış açısından daha farklı bakış açılarıyla bakmaya ve konunun dinamiklerini net bir şekilde görmeye ihtiyacı vardır.

Çözüm Çalışması kişinin sorunu için olan değişik bakış açılarını fark etmesine, bu sorunu çözmek için gereken adımları ve çözümleri görmesine ve çözüme ulaşmasına yardımcı olur.

Kimler katılabilir?

Solutions / Çözüm Çalışması’na:

·       yaşamının herhangi bir alanında sorun yaşayıp bu sorunu çözmek isteyen

·       aydınlığa, feraha ve huzura kavuşmak isteyen

·       sorununu çözmek için gerçekten kararlı olan

herkes katılabilir.

Solutions / Çözüm Çalışması için konular hangi alanlar olabilir?

Solutions / Çözüm Çalışması’nda çözülebilecek sorunlarla ilgili alanlar çok geniştir:

Bu sorunlar kişilerin yaşamlarında devamlı yaşadıkları kronik bir sorun da olabilir, günlük bir sorun da…

·       İş yaşamı sorunları

·       Maddi yaşamla ilgili sorunlar

·       İlişkilerle ilgili sorunlar (aile, iş, arkadaşlık, kadın-erkek ilişkileri)

·       Özgüven sorunları

·       Değersizlik

·        Korkular

·       Kilo sorunları

·       Stres


Solutions / Çözüm Çalışması kişilerin yaşamlarındaki sorunlarının çözümünü hedefleyen tamamen adım-eylem-sonuç zinciri içeren, sorunu her yönüyle belli temellere dayanarak ele alan ve çözüme götüren, çözümleri gösteren çalışmadır.

Solutions / Çözüm Çalışması için web aşağıdaki iletişim numaralarından randevu alabilirsiniz.

İpek Cihan Bilgin

0532-7163895

0216-3492227






























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder