1 Kasım 2018 Perşembe

Spiritüel Rehberlik Çalışması




Yaşamınızla ilgili herhangi bir konu için ilahi rehberlik almak ister misiniz?


SPİRİTÜEL REHBERLİK ÇALIŞMASI


İnsan yaşamın akışı içinde ilerlerken, zaman zaman bazı konularda takılabiliyor. Bu aşk ve ilişkilerle ilgili bir konu olabilir, iş yaşamı olabilir, aile bireyleriyle ilgili olabilir. Kişinin ruhsal yolculuğu, ilgilendiği herhangi bir hobi ya da başka bir konu da olabilir.

Bu konularla ilgili herhangi bir sorun yaşamıyordur ama o konularda daha gelişmek, konuyu ileriye götürmek, daha mutlu bir hale getirmek istiyor olabilir.

Ya da o konularda sorun yaşıyordur ve o sorunla ilgili görmesi gerekenleri görmek ve sorunu çözmek istiyor olabilir.

İşte yaşamın hangi alanı olursa olsun, kişilerin konularıyla ilgili gelişmek ilerlemek ya da sorunlarını çözebilmek için katılabilecekleri yeni bir çalışmamız var:

“Spiritüel Rehberlik Çalışması”


“Spiritüel Rehberlik Çalışması” nedir?

Spiritüel Rehberlik Çalışması kişiye özel bireysel bir çalışmadır. Katılan kişi seçtiği herhangi bir konuyla ilgili bu çalışmada soru sorup sorularının cevaplarını ilahi rehberlikle alabilir.
Çalışmada kişi, çalışma için seçtiği konuyla ilgili kendisinin fark etmediği ve görmediği noktaları görebilir, farklı ve yüksek bir bakış açısıyla o konuya bakabilir veya bilinç altında var olan kayıtları fark edebilir.

Bir konuda ilahi rehberlik almak, her zaman o konu için çözümü görmeye, ya da konuyu daha iyi bir şekilde ilerletmek için geliştirmeye yardımcı olur.
Çalışmanın amacı, katılımcı kişinin yaşam yolunda daha yükseğe, ileriye gitmesi, gelişmesi ve daha mutlu bir yaşam sürmesidir.


 Spiritüel Rehberlik Çalışması’na katılım için:

* Katılacak kişilerin çalışma için önceden bir soru belirlemeleri gerekmektedir. Bu soru onların yaşam yolunda onları ilerletecek, geliştirecek, daha mutlu bir yaşama onları götürecek herhangi bir soru olabilir. Ancak bu soru tamamen kişinin kendi yaşamıyla ve bireyselliğiyle ilgili olmalıdır.
* Çalışmanın akışı içinde kişi aynı soruya bağlantılı başka sorular da sorabilir. Ancak bu sorular da yine aynı şekilde konunun ve kişinin bu konuyla ilgili aydınlanmasına, gelişmesine katkıda bulunacak sorular şeklinde olabilir.

* Yaşamında ilerlemek, yükselmek, aydınlanmak ve daha mutlu bir hayata kavuşmak niyetinde olan herkes bu çalışmaya katılabilir.

Spiritüel Rehberlik Çalışması için web sitesindeki iletişim numaralarından randevu alabilirsiniz. 

Sevgiyle,
İpek Cihan Bilgin




İpek Cihan Bilgin’in web sitesi:





Blogtaki tüm yazıların yayın hakları saklıdır

(c) copyright İpek Cihan Bilgin




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder