11 Kasım 2016 Cuma

11.11 Gününün yüksek enerjisi...




Bugün 11.11. Enerjisi yüksek bir gün…
Evren matematik sistemi üzerine kuruludur. Evrendeki sonsuz frekansların da matematiksel olarak kodları bulunur.

Bu matematiksel evrensel sistem içinde, Başmelek Mikail’in sayısı 11’dir.

Başmelek Mikail (Mikha’el) Allah’ın kendinden ilk yarattığı varlık, ilk melektir. Allah’ın dört baş meleğinden biridir. Kendisinden sonra Evrenin ve diğer tüm varlıkların yaratılışında Allah’ın yanında yer almıştır.
Başmelek Mikail, Evrenin düzeninden ve koruyuculuğundan sorumlu, olumsuz enerjiyle savaşan ve olumsuz enerjiyi arındıran komutan Başmelektir. Başmelek Mikail Enerjisi de evrendeki olumsuz enerjiyi temizleyen ve nötrleyen en yüksek frekanstır.

(Başmelek Mikail ve Başmelek Mikail Enerjisi ile ilgili bilgiyi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz: http://www.duygusalarinma.com/tr/basmelek-mikail-enerjisi#.WBtgxvmLQb4 )

(11.11 ile ilgili “Saate baktığınızda 11.11, 22.22 gibi eşzamanlı sayıları görüyorsanız” başlıklı yazının tamamını da blogtan okuyabilirsiniz.)

Tanrı’nın elbette ki her günü aynı kutsallıkta, aynı enerjidedir. Ancak evrensel olarak, zaman zaman yeryüzünde enerji, yani ışık ve sevgi, o günün anlamıyla ilgili olarak daha yüksek olabiliyor. İşte bugün de enerjisi yüksek günlerden biri…

Bugün yeryüzüne akan güzel enerjilerden, o yüksek enerjiden herkes kendi niyetiyle yararlanıp, o güzel enerjinin içinde kalıp, ışıkta ve sevgide kalmak niyetiyle kendisini yükseltebilir. Yüksek enerji her zaman mutluluk, neşe, sevgi, huzur demektir.

Bugünü ışık ve sevgiyle geçirme niyeti yaparsanız, siz de yüksek kalabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilir ve yaşamınızda enerjinizi daha yukarı taşır, mutlulukta, neşede, huzurda, yani ışık ve sevgide daha da yükselebilirsiniz.
Yine bugünün enerjisinde, o güzel enerjide ışık ve sevgiyle yıkanmak, arınmak, mutsuzluklardan, üzüntülerden, acılardan sevgiye yükselmek için, bağışlama yapmayı da unutmayın. Yaşadığınız her şey için kendinizi, olayları ve başkalarını bağışlamak sizin yaşamda temiz, yeni bir sayfa açmanızı sağlar…

Işığınızın yüksek, yolunuzun her daim aydınlık olması, sevginizin artması ve sizden dünyaya yayılması dileğiyle…

Sevgiyle,
İpek Cihan Bilgin






İpek Cihan Bilgin’in web sitesi:

http://www.duygusalarinma.com/




Blogtaki tüm yazıların yayın hakları saklıdır
(c) copyright İpek Cihan Bilgin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder